Martin Soeters

Martin Soeters is al ruim 20 jaar poppenspeler. Hij heeft in veel theaterstukken en televisieprogramma’s gespeeld. Zo was hij onder andere te zien in Otje, Leesdas - Lettervos - Boekentas en Koekeloere. Daarnaast maakt hij films met en voor kinderen, schrijft hij teksten voor de voorstellingen en televisie en geeft hij inspirerende workshops in theaters en op scholen. Martin Soeters speelt met heel veel lef, humor en fantasie zijn voorstellingen.

Voor de voorstelling Liduina (8+) duikt Martin de geschiedenis is, naar de Middeleeuwen om precies te zijn. Samen met Arthur Geesing speelt hij de voorstelling Held (4+ of 6+), een voorstelling met vrolijk en fris poppenspel over het vinden van de held in jezelf.

Ook speelt Martin de bekendste Raaf van Nederland. Die van Huisje Boompje Beestje, het schooltelevisieprogramma van de NTR.  Met Raaf op reis (6+) gaat Martin samen met Raaf en een tentje plus knapzak op pad langs theaters en scholen in het hele land. Samen met de kinderen maakt Martin het decor voor de voorstelling.
Voorstellingen van dit gezelschap

Liduina 8+

Martin Soeters

Raaf op reis 6+

Martin Soeters