Over Theaterbureau Frijns

Impresariaat voor jeugdtheater

Verrassend jeugdtheater. Dat is waar Theaterbureau Frijns voor staat. Theater dat een ode brengt aan de verbeelding door middel van prachtige beelden en muziek. Voorstellingen die op het podium in het theater, bibliotheek of op school zorgen voor een fijne kennismaking met theater voor kinderen. Daarnaast zetten ze aan het denken, maken ze aan het lachen, bieden ze inspiratie én inhoud voor reflectie en nagesprek.

Mijn hart ligt bij jeugdtheater. Na vijf jaar met héél veel plezier als programmeur jeugdtheater bij Theater Zuidplein in Rotterdam gewerkt te hebben, vind ik het een mooie en interessante stap om het impresariaat van Lipman & Van Pelt over te nemen en verder uit te bouwen. Ik kijk ernaar uit om de verbindende schakel te mogen zijn tussen veertien inspirerende jeugdtheatergezelschappen en de podia en scholen. Om me verder te verdiepen in de boeiende wereld van cultuureducatie. Met als gemeenschappelijke doel: kinderen kennis te laten maken met de magie van theater. Want hoeveel we ook vertellen en op digiboards laten zien aan kinderen, ik geloof in de kracht van theater, want daar beleef je het mee.

Zoals ik destijds tijdens mijn studie Theaterwetenschap gegrepen werd door de beeldende voorstellingen van Feike Boschma en Rieks Swarte, hoop ik dat de kinderen van nu plezier beleven aan de voorstellingen van deze prachtige gezelschappen. Kijkt u vooral eens rond op de website. Heeft u vragen, dan hoor ik dat graag.

Dionne Frijns
Theaterbureau Frijns
Impresariaat voor jeugdtheater
Heeft u vragen over het aanbod van voorstellingen of de mogelijkheden voor uw school, cultureel centrum, theater of bedrijf? Neem dan gerust contact op!
Neem contact op