Educatie

Posted on September 17th, 2019 by joey@ditishetechtewerk.nl

Onze beeldende voorstellingen zijn bij uitstek geschikt om op scholen te spelen. Alle voorstellingen zijn voorzien van eigen techniek, ze kunnen op school spelen in een gymzaal of groot speellokaal.

Zoekt u een voorstelling bij een thema of speciale gelegenheid? Met de filters op de pagina voorstellingen kunt u zoeken op leeftijd, genre of thema, of een combinatie hiervan. Bel of mail gerust als ik u kan helpen bij het maken van deze keuze of als u vragen heeft.

Gratis lesmateriaal staat online als Download onderaan de pagina van iedere voorstelling. De gezelschappen maken inspirerende voorstellingen en de creatieve lesopdrachten zorgen voor verdieping in de klas, voorbereidend of evaluerend. Open de pdf (eventueel op het digibord) en bekijk de leuke extra’s zoals vlogs of filmpjes op Youtube.

Gebruik nu ook Pinterest in de klas! Bekijk de borden en pins op de pagina van Theaterbureau Frijns.

This entry was posted on Tuesday, September 17th, 2019 at 8:54 am and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.