Theatergroep Heldhaftig

Theatergroep Heldhaftig wil inspireren en enthousiasmeren. Door passievol spel, met inventieve decors, zelfgemaakte poppen en klassieke thema’s die er nog steeds toe doen in deze maatschappij. Eerlijkheid, keuzes maken in je leven, vriendschap, niet alleen denken maar óók doen. Laat je fantasie de vrije loop en knutsel of zing. Dat is best spannend, zeker als je het met anderen deelt.
Dat is Heldhaftig.

Arthur Geesing en Martin Soeters willen door verwondering, blijdschap en ontroering op te roepen met hun beelden, in contact komen met hun publiek. Hen tot nadenken aanzetten en vragen vrijmaken. Ze delen graag alle uitvindsels met hun publiek. Zoals bijvoorbeeld het spinnenweb uit Kerf de labjesrat en de live animatie in Held. Toegankelijk en liefdevol.

Arthur Geesing
Arthur Geesing is een bijzondere theatermaker die graag verrast met zijn beelden en ideeën. Een miniatuurtheater op het toneel. Zijn motto is dat de magie van het beeldende theater overeind blijft, misschien wel versterkt wordt, als je precies ziet hoe alles gespeeld wordt. De kracht van Arthur zit in zijn fantasie, in het verbeelden van die fantasie in korte, rake en krachtige scenes. Zijn bron is zijn eigen gevoelsleven.

Martin Soeters
Martin Soeters is al ruim 25 jaar poppenspeler. Hij heeft in veel theaterstukken en televisieprogramma’s gespeeld. Zo was hij onder andere te zien in Otje, Leesdas - Lettervos - Boekentas en Koekeloere. Hij werkt in het onderwijs en schrijft teksten voor televisie en voorstellingen. Martin Soeters speelt met heel veel lef, humor en fantasie zijn voorstellingen.
Voorstellingen van dit gezelschap

Kerf de labjesrat 4+

Theatergroep Heldhaftig