Homepage

Posted on August 16th, 2015 by Frijns

Theaterbureau Frijns biedt beeldend jeugdtheater voor theaters, cultuurcentra, bibliotheken, scholen en festivals. Mooie en spannende verhalen, creatief en vindingrijk verbeeld door theatermakers met passie voor hun vak. Hedendaagse thema’s worden uitgewerkt met professioneel spel, met poppen en objecten. Zelf geschreven liedjes, verrassende wendingen en een grote dosis humor geven de verhalen een lichtheid in de uitvoering.

Theaterproducties voor kinderen van 1 – 12 jaar zijn te boeken als familievoorstelling in zalen van 50 – 250 bezoekers of als schoolvoorstelling. Lastminute boeken of ver vooruit: Het kan allemaal.

Online Presentatiedag 2021 / 2022
Onze Presentatiedag met vijf nieuwe voorstellingen, zes presentaties en tien interviews van José Schuringa met de theatermakers is dit jaar live gestreamd op maandag 11 januari vanuit Rietveld Theater in Delft. Bekijk hier het PROGRAMMA en de informatie over de Presentatiedag. De link is nog steeds beschikbaar!

Brochure 2021 / 2022
Vers van de pers: De brochure met het aanbod voor 2021 / 2022! Klik op ‘Download brochure’ voor de digitale versie of vraag een exemplaar aan per mail naar dionne@theaterbureaufrijns.nl.

In theaterzalen en op scholen
De voorstellingen zijn voorzien van gratis lesmateriaal, eigen licht en geluid en spelen het hele seizoen. Voor schappelijke prijzen, met speciale uitkoopsommen voor de kleine zaal tot 100 toeschouwers en schoolvoorstellingen. Bekijk het volledige aanbod bij voorstellingen. Met het filter bovenaan de pagina kunt u voorstelling selecteren op leeftijd of thema. Heeft u vragen? Neem contact op voor meer informatie of advies op maat!

Theater op school
Lees nu de speciale brochure met ons aanbod Theater op school voor het lopende en aankomende seizoen. U kunt in de digitale brochure ook doorklinken op de links naar de website en de trailers van de voorstellingen.

Coronaproof – wij volgen de RIVM maatregelen
Theaters en scholen zijn open met inachtneming van de 1,5 meter tussen volwassenen onderling en kinderen. Al onze voorstellingen zijn coronaproof en de theatermakers zijn op de hoogte van de protocollen voor theaters, bibliotheken en scholen. Voor theaters die minder bezoekers mogen toelaten: Wij hanteren speciale uitkoopsommen voor lage zaalcapaciteiten.

Premières en speellijsten
Wilt u als programmeur een première of voorstelling bij u in de buurt bijwonen? Bekijk dan de premièrelijst of de agenda met vrije voorstellingen. Laat u het tijdig weten zodat ik een vrijkaart kan aanvragen? Op aanvraag kan ik ook een speellijst van schoolvoorstellingen mailen.

 

This entry was posted on Sunday, August 16th, 2015 at 9:10 am and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.