Homepage

Posted on August 16th, 2015 by Frijns

Theaterbureau Frijns biedt beeldend jeugdtheater: Fantasievol en vindingrijk theater voor kinderen van 1- 12 jaar in theaterzalen of op school. Mooie en spannende verhalen, op creatieve en professionele wijze verbeeld door theatermakers met passie voor hun vak. De actuele thema’s krijgen een lichtheid in de uitvoering door de verrassende beelden, onverwachte wendingen, (live) muziek en een grote dosis humor. Een ode aan de verbeeldingskracht, voor jong en oud!

Voor theaters, buurthuizen, cultuurcentra, bibliotheken, scholen en festivals
De theaterproducties zijn te boeken als familievoorstelling in zalen van 50 – 250 bezoekers of als schoolvoorstelling. Wilt u lastminute boeken of ver vooruit: Het kan allemaal. De voorstellingen zijn voorzien van eigen licht en geluid en spelen het hele seizoen. Voor schappelijke prijzen, met speciale uitkoopsommen voor de kleine zaal tot 100 toeschouwers en schoolvoorstellingen. Bekijk het volledige aanbod bij voorstellingen. Met het Filter kunt u voorstellingen selecteren op leeftijd of thema. Heeft u vragen? Neem contact op voor meer informatie of advies op maat.

Presentatiedag 2021 / 2022 en registraties bekijken
Vijf complete nieuwe voorstellingen, zes presentaties en tien interviews van José Schuringa met de theatermakers zijn live gestreamd op maandag 11 januari vanuit het Rietveld Theater. De interviews en presentaties van de nieuwe voorstellingen zijn verwerkt in de website. Wilt u een registratie van een voorstelling zien of de Presentatiedag bekijken?  Vraag de link aan per mail.

Theater op school
Lees nu de speciale brochure met ons aanbod Theater op school voor het lopende en aankomende schooljaar. U kunt in de digitale brochure doorklikken op de links naar de website en de trailers van de voorstellingen. Alle voorstellingen bieden gratis lesmateriaal.

Coronaproof – wij volgen de RIVM maatregelen
Al onze voorstellingen spelen coronaproof en de theatermakers zijn op de hoogte van de protocollen voor theaters, bibliotheken en scholen. Voor theaters die minder bezoekers mogen toelaten: Wij hanteren speciale uitkoopsommen voor lage zaalcapaciteiten.

Premières en speellijsten
Wilt u als programmeur een première of voorstelling bij u in de buurt bijwonen? Bekijk dan de premièrelijst of de agenda met vrije voorstellingen. Laat u het tijdig weten zodat ik een vrijkaart kan aanvragen? Op aanvraag kan ik ook een speellijst van schoolvoorstellingen mailen.

 

This entry was posted on Sunday, August 16th, 2015 at 9:10 am and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.