Over Theaterbureau Frijns

Posted on August 11th, 2015 by Frijns

Mijn hart ligt bij beeldend jeugdtheater en cultuureducatie. Bij voorstellingen waarbij kinderen verwonderd de zaal verlaten, meegevoerd door inspirerend spel met poppen en objecten. In 2015 kreeg ik vanuit een prachtige baan als programmeur jeugdtheater de kans om het impresariaat van Virga Lipman over te nemen. En daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad! Elke dag probeer ik met veel plezier de koppeling te maken tussen de gezelschappen die steeds nieuwe, sprankelende voorstellingen maken en de podia en scholen die op zoek zijn naar aanbod jeugdtheater.

Die koppeling probeer ik zo helder mogelijk te houden. De creativiteit is verwerkt in de voorstellingen en het lesmateriaal, het is aan mij om de informatie door middel van een praktische website, een mooie seizoensbrochure en tweemaandelijkse nieuwsbrieven naar u te communiceren. Met het zoekfilter hoop ik dat u de voorstelling kunt vinden die bij het publiek van uw theater, wijkcentrum, bibliotheek of school past.

Ik ben trots op alle gezelschappen en de voorstellingen die ze maken. Kijkt u vooral eens rond op de website en laat u inspireren! Wilt u de voorstellingen zelf bekijken? Bezoek dan onze Presentatiedag op maandag 11 januari 2021 in Theater Zuidplein in Rotterdam. Heeft u vragen? Bel of mail gerust!

Dionne Frijns
dionne@theaterbureaufrijns.nl
+31(0)186 – 574925 | +31(0)6 – 2321 0375

This entry was posted on Tuesday, August 11th, 2015 at 7:15 pm and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.