Ping - het hele avontuur 8+

 
 

‘Ik verzin niks. Ik maak gewoon heel veel mee.’

Esther de Koning speelt, rap wisselend van personages, het hilarische avontuur van Ping die op zoek gaat naar haar plots verdwenen vader Fred, de onhandige uitvinder. Het alles begint met de scheiding van haar ouders, we gaan naar Mexico voor de bruiloft van moeder Annie met haar nieuwe man José, we leren de altijd zorgzame oma en opa kennen én politieagente Toos die naast ‘de case Fred’ ook een smokkelzaak moet oplossen samen met collega Kees op wie ze heimelijk verliefd is.

Gelukkig krijgt Ping hulp van de stokoude zeeman meneer Paapjes en de wannabe illusionist Ismaël die haar helpen zoeken naar vader Fred die als laatste in zee gezien is. Er zijn hindernissen onderweg door bijna fatale ongelukken met ingeslikte fluitjes, het zoeken naar de verdwaalde kleine Skip, mensen die Ping niet geloven, enorme ontploffingen, een plaaggeestige meeuw en een woedende walvis. En natuurlijk krijgen we alles te weten over de aliënetjes zonder wie er helemaal geen avontuur zou zijn geweest!

Esther de Koning vertelt het héle verhaal van Ping van A tot Z in één grootse familievoorstelling: Ping – het hele avontuur.

Trailer
Boek deze voorstelling
 
Algemeen
Medewerkers: Esther de Koning (tekst en spel), Olivia van de Koppel, Joost Horward, Denis Coenegracht, Roger Foxius (techniek)
In samenwerking met Theater aan het Vrijthof en Cultuurcentrum Hasselt
Duur: 75 minuten | matinée of avondvullende voorstelling
Première: oktober 2021, Theater aan het Vrijthof, Maastricht
Speelperiode: vanaf oktober 2021
 
Prijzen
Uitkoopsom per voorstelling:
€1250,- | 250 bezoekers

Inclusief auteursrechten en reiskosten, exclusief 9% BTW
Boek deze voorstelling
 
Ook leuk

Masha en de beer 2+

Poppentheater Koekla

Meneer B. vliegt naar de maan 4-12

Studio Dondersteen

Nieuw

De Wondertuin 1+

Theater Stof