In Heer-sur-Meuse, in de Ardennen, zet Jahon, als zesjarige, zijn eerste stapjes in de wereld van de magie. Voor een publiek van een 100-tal 12-jarigen geeft hij zijn eerste optreden. Sindsdien heeft hij veel bijgeleerd. Hij bezocht tal van goochelstudio’s, nam deel aan congressen en deed mee aan meerdere concours. Tijdens zijn puberjaren mocht Jahon optredens verzorgen voor jeugdverenigingen, verjaardagsfeesten, enz. Hier heeft hij de nodig ervaring opgedaan.

Door de jaren heen creëerde Jahon zijn visie op het goochelen. Een visie waarbij woordloos theater, goochelen en andere theatertechnieken hand in hand gaan. Denk bij de theatertechnieken aan poppenspel, circustechnieken, live muziek, …Hiervoor kreeg hij artistieke ondersteuning van o.a. Frank Van Laecke en Rafael Van Herck. Met deze artistieke visie won het gezelschap reeds meerdere prijzen in binnen en buitenland (zoals Eerste Prijs op het Kampioenschap Goochelen van Vlaanderen).

Sinds 2016 is Jahon fulltime goochelaar/theatermaker en maakt hij voorstellingen voor theaters, cultuurcentra en scholen. Door zijn visie is er een ruim aanbod van voorstellingen en acts ontstaan die gesmaakt worden door jong en oud.