Poppentheater Koekla maakt jeugdtheater met prachtige poppen en een betoverend decor. De voorstellingen zijn dynamisch, verrassend en muzikaal en onderscheiden zich door hun verfijning en gevoel voor detail. Vaak kiezen Christina Boukova en Gilian Dierdorp voor sprookjes omdat daar universele waarden in zitten die de kinderen van nu zeer aanspreken. Het doel is om het sprookje van binnenuit opnieuw te scheppen en tot leven te brengen.

Poppentheater Koekla vindt het belangrijk om ALLE kinderen te bereiken en speelt daarom zowel in theaters als op scholen, in bibliotheken en in buurthuizen, die omgetoverd worden tot een echt theater.

‘Afgelopen maandag kwam poppentheater Koekla naar onze school. Het verhaal ‘De drie biggetjes’ werd verteld met de prachtige poppen, het waanzinnig decor en hele leuke stemmetjes. Alle kleuters luisterden geboeid naar het hele verhaal en hebben zo hard moeten lachen. Zelfs dagen na de voorstelling hoor ik nog positieve verhalen van de kinderen en stromen er nog steeds tekeningen van de biggetjes binnen. Een heel groot applaus voor Christina en haar team die deze leuke voorstellingen kunnen geven. We hebben er allemaal enorm van genoten. Groetjes Charlotte, leerkracht groep 1/2′

Volg op social media