Goocheltheater Jahon combineert de kracht van het goochelen met woordloos theater. Goochelen is al van kinds af aan een grote passie voor Joran Custers, de man achter het goocheltheater Jahon. De wereld van magie en het onmogelijke heeft altijd zijn nieuwsgierigheid gewerkt en neemt het jeugdige publiek graag mee op reis binnen deze betoverende wereld.

Door woordloos te werken gaan kinderen op hun eigen niveau fantaseren bij de visuele en auditieve prikkels. Elke voorstelling is uitgewerkt op muziek en zit vol soundeffectjes wat zorgt voor de stimulatie van de fantasie. De goocheltechnieken zitten geïntegreerd in het verhaal en worden niet als losse trucs vertoond. Het zijn magische situaties waarin de personages van het goocheltheater in terecht komen. Vreemde maar vaak ook humoristische momenten binnen de verhaallijnen.

‘Samen met het publiek ben ik verwonderd om de goochelmomenten in de voorsteling. Ik presenteer ze niet als goochelaar maar onderga zelf de magie. Dit samen beleven met het publiek is elke voorstelling opnieuw het mooiste van mijn job.’ (Joran Custers – Acteur goocheltheater Jahon).