Over Theaterbureau Frijns

Mijn hart ligt bij beeldend jeugdtheater en cultuureducatie. Bij voorstellingen waarbij kinderen verwonderd de zaal verlaten, meegevoerd door inspirerend spel met poppen en objecten. In 2015 kreeg ik vanuit een prachtige baan als programmeur jeugdtheater de kans om het impresariaat voor jeugdtheater Lipman & van Pelt over te nemen. Deze nieuwe wending binnen de voor mij bekende theaterwereld sprak me aan en daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad! Elke dag probeer ik met veel plezier de koppeling te maken tussen de gezelschappen die steeds nieuwe, sprankelende voorstellingen maken en de podia en scholen die op zoek zijn naar aanbod jeugdtheater.

Die koppeling probeer ik zo helder mogelijk te houden. De creativiteit is verwerkt in de voorstellingen en het lesmateriaal, het is aan mij om de informatie door middel van een praktische website, een mooie seizoensbrochure en tweemaandelijkse nieuwsbrieven naar u te communiceren. Met het nieuwe zoekfilter hoop ik dat u de voorstelling kunt vinden die bij het publiek van uw theater, wijkcentrum, bibliotheek of school past. Tekst en beeld van de theatermakers geven inzicht in de vorm en inhoud van de voorstellingen.

Ik ben trots op alle gezelschappen en de voorstellingen die ze maken. Kijkt u vooral eens rond op de website en laat u inspireren! Wilt u de voorstellingen zelf bekijken? Bezoek dan onze Presentatiedag op maandag 13 januari 2020 in Theater Rotterdam, waarover ik alvast één nieuwtje kan verklappen: Het wordt weer een feestje!

Dionne Frijns 
Heeft u vragen over het aanbod van voorstellingen of de mogelijkheden voor uw school, cultureel centrum, theater of bedrijf? Neem dan gerust contact op!
Neem contact op