Over Theaterbureau Frijns

Wij proberen de wereld een beetje mooier te maken! Letterlijk, met mooie beelden, poppen, objecten, muziek en verhalen in professionele jeugdtheatervoorstellingen. Maar ook figuurlijk, want we zijn wereldverbeteraars. We stellen actuele thema's aan de orde. Op macro niveau, zoals bijvoorbeeld klimaatverandering. Maar ook op micro niveau, over de sociaal emotionele ontwikkeling. Wat betekent vriendschap, mag een leugentje voor je eigen bestwil en wat is dat eigenlijk? Wie is jouw held of heldin en waarom? Het is nooit belerend, nooit 'theater met het vingertje'...

Met onze voorstellingen willen we de fantasie en verbeeldingskracht van kinderen (én volwassenen) prikkelen. Door het publiek mee te nemen in een andere wereld, bieden we een nieuw perspectief en geven daarmee onze  bijdrage aan kritisch denken.

Ik ben trots op alle gezelschappen en de prachtige, beeldende voorstellingen die ze maken. En ik doe mijn best om ons aanbod jeugdtheater zo helder mogelijk aan u als aanbieder van familie- of schoolvoorstellingen te communiceren. Kijkt u vooral eens rond op de website of in de brochure en laat u inspireren. Wilt u de voorstellingen zelf bekijken? Bezoek dan onze jaarlijkse Presentatiedag, bezoek een première of vraag een registratie op van een voorstelling of de Presentatiedag.
Wilt u maatwerk of heeft u vragen? Bel of mail gerust!

Dionne Frijns
dionne@theaterbureaufrijns.nl
+31(0)186 - 574925 | +31(0)6 - 2321 0375
Heeft u vragen over het aanbod van voorstellingen of de mogelijkheden voor uw school, cultureel centrum, theater of bedrijf? Neem dan gerust contact op!
Neem contact op