Studio Dondersteen valt op door eigenzinnigheid, muzikaliteit, rijke fantasie en een vaak cartooneske speelstijl. Elementen die ingezet worden als middel om het verhaal uit de alledaagsheid te trekken.

Maak kennis met Meneer B.
Meneer B. is een saaie meneer. Hij leidt een heel gewoon, saai leven, zoals jij en ik. Tenminste, dat probeert hij. Meestal eet hij boterhammen met kaas en aardappelen met vlees en groente uit blik. Een type man zoals je die overal tegenkomt: Onopvallend, getrouwd, middelbare leeftijd, iets te dik, formeel gekleed. Toch wordt hij telkens weer verrast door de vreemde wereld om hem heen. Iedere dag beleeft hij wel een gek avontuur en komt hij de meest kleurrijke karakters tegen. Hij belandt altijd in de problemen en moet dan een oplossing bedenken. Daarin is hij gelukkig heel creatief.

Meneer B. is het personage waarmee Martijn Donders sinds 2008 familievoorstellingen vormgeeft. Theatershows die hedendaagse en herkenbare thema’s op een vermakelijke manier behandelen en begrijpelijk maken. Bekijk de Showreel van Meneer B.

Een vrolijke mix van fysiek spel, muziek, visuele humor, vernuftige decors en veel interactie. De voorstellingen van Meneer B. zijn geschikt voor een zeer breed publiek van zowel kinderen als volwassenen en kunnen vrijwel overal gespeeld worden. Elke voorstelling van Meneer B. is schoolbreed inzetbaar, dat wil zeggen geschikt voor alle groepen van het primair onderwijs.

Meneer B. en MeneerB.TV zijn onderdeel van Studio Dondersteen, het productiebedrijf van Martijn Donders.

Zoals Einstein zei: ‘Logica brengt je van A naar B. Verbeelding brengt je overal!’

Volg op social media